Work with us

Snickare – Göteborg

Vill du jobba med snickeri, produktion och montage av mässmontrar,butiksinredningar och events?

Vi söker nu snickare till vår familj.

Du tycker du om att arbeta i högt tempo med stor variation och gillar att resa!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är lösningsorienterad, självgående, och tar ansvar.

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 mån provanställning. Schemalagd arbetstid på kvällar och helger förekommer regelbundet. B-körkort är ett krav. Du måste vara bosatt i Göteborg med omnejd, då arbetet oftast utgår från vår bas i Göteborg.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till personal@onemorefamily.se

 

Fältmontör – Göteborg

Som fältmontör på One More Family krävs att du är händig och inte rädd för att köra lätt lastbil i storstäder och runt om i europa, flexibel och punktlig samt att du har en positiv inställning till service.

 

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom tex bygg, event, transport, logistik, snickeri, eller någon annan typ av hantverksmässig verksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är lösningsorienterad, självgående, och tar ansvar.

 

Arbetet utförs många gånger enskilt och under eget ansvar, men också i mindre grupper med eventuellt ansvar för inhyrd personal.

 

Arbetet utförs till största del i Sverige och Norden, med fokus på Sverige. Det innebär att resor och övernattningar förekommer regelbundet. Normala arbetstider Måndag till Fredag men oregelbunden arbetstid på kvällar och helger förekommer.

 

En del av arbetsuppgifterna (projektmöten, provbyggnationer,packning av material m.m.) sker på plats i våra lokaler lagerlokaler i Göteborg.

 

Arbetet kommer innefatta en blandning av transporter av gods/material, mäss/eventbyggnationer, enklare snickeriverkstamhet.

Vi erbjuder ett jobb i en mycket utmanande och varierande roll med några av världens mest spännande varumärken.

 

Körkorkortskrav

B-kort

Heltid med 6 månader provanställning

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till personal@onemorefamily.se

 

 

 

Projektledare

Stockholm 

One More Familys tillväxtresa fortsätter och nu behöver teamet i Stockholm förstärkas med en erfaren och driven projektledare. Trivs du i miljöer där det händer mycket och du ser positivt på att tillsammans med ditt team alltid behålla en hög kvalité i dina projekt? Då kan du vara den vi söker!

Din framtida arbetsgivare
Vi är familjen som gör allt med hjärtat. Vi bygger inredningar, riggar event, transporterar, levererar och konstruerar. Alltid med samma syfte – att skapa unika projekt som gör skillnad. Som berör och som lyfter våra kunder. Med en unik helhetssyn och många års kunskap är vi en snabb och trygg partner åt några av väldens ledande varumärken såsom Cloetta, Ray-Ban och Red Bull.
Med huvudkontor, terminal och snickeri i Göteborg samt kontor i Stockholm utför vi uppdrag såväl över hela landet som utomlands.
Vi är en liten, stor familj, som du gärna får bli en del av.

Vad erbjuder en dag hos företaget?
• Kundansvar för att initiera, driva och följa upp projekt.
• Driva den kreativa processen att ta fram en ide till kunden
• Ansvara för att upprätta och följa projekt/produktionsplan
• Bolla mellan interna och externa resurser
• Vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning
• Löpande rapportera produktionsstatus för resterande i teamet och gentemot kund
• Tjänsten är baserad i Stockholm men resor förekommer främst till våra nordiska grannländer men också runt om i Europa, tjänsten innefattar även resor till vårt huvudkontor i Göteborg
• Hitta nya potentiella leads
• Jobb på kvällar och helger förekommer

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i liknande roller och vet vad det innebär att ha övergripande ansvar, från brief till leverans. Tillsammans med dina kollegor så tar du projektet i mål! One More Familys projekt är i varierande storlek med allt från en mässmonter, fast installation hos kund till ett övergripande ansvar på en festival. Alla projekt är för dig som projektledare lika viktiga och du jobbar både självständigt och i team. Du är van att anpassa dig i olika situationer och du lägger stort värde i att hålla en hög leveransnivå, du är van att arbeta strukturerat och behålla fokus i stressade situationer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa in hos oss bör du vara prestigelös, vågar ta egna initiativ och har självförtroendet att agera proaktivt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har körkort med minst B-behörighet. Du är van att arbeta i alla Office-produkter och kunskap i Adobe-programmen tillsammans med erfarenhet i CAD/Sketchup eller annan 3D miljö är meriterande.
Du rapporterar direkt till VD

Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig ett jobb i en varierande roll med några av världens mest spännande varumärken. I rollen som projektledare får du en stor variation på arbetsuppgifter med möjligheter att på sikt forma din roll, detta tillsammans med fantastiska kollegor.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.
Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Tina Leijon på tina.leijon@effektiv.se