Work with us

Head of production / Produktionschef

Göteborg

2021-09-24

Som produktionschef hos oss har du det övergripande ansvaret för produktionen i alla projekt. Du har en paraplyfunktion som bland annat ser till så att vi följer tidsplaner, håller utsatt budget samt att projektet lever upp till alla kvalitets- och säkerhetskrav.

Du är spindeln i nätet som utgör en viktig länk mellan våra projektteam och vår interna samt externa produktion.

Du ska kunna bistå de olika projektteamen i frågor som rör bl.a. AV- teknik, bygg- och konstruktion samt logistik. Du ska i sammanhanget kunna ge förslag på̊ praktiska lösningar, lämpliga underleverantörer samt även vara behjälplig i budgetfrågor.

Du har vidare ansvar för att planera projektens etablering på̊ plats tillsammans med ansvarig projektledare/produktionsledare, d.v.s. identifiera och kontraktera lämpliga underleverantörer, upprätta tidsplaner, körscheman etc.

Viktiga egenskaper är att vara en lagspelare, god kommunikatör samt kunna hålla många bollar i luften.

Som person är du också allsidig och kan jobba både strukturellt bakom datorn men har även erfarenhet av att stå i produktionen och jobba brett med olika lösningar som våra leveranser kräver.

Du behöver vara beredd på att vara ute på flertalet större projekt/produktioner under ett år, vilket medför både helg och kvällsarbete samt arbete på annan ort.

Meriterande

Kan arbeta i 3D-miljö

Kunskap i Adobe-programmen

Tidigare liknande tjänster

Arbetsplats: Göteborg och från årsskiftet Härryda utanför Göteborg i nya lokaler

Heltid med provanställning första 6 månaderna

B-körkort är ett krav

Skicka personligt brev och ansökan till personal@onemorefamily.se 

 

 

 

2021-09-24

Fältmontör

Stockholm

Som fältmontör hos One More Family krävs att du är händig och inte är rädd för att köra lätt lastbil i centrala Stockholm. Du är flexibel och punktlig samt har en positiv inställning till service.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom t.ex. bygg, event, transport, logistik, snickeri, eller någon annan typ av hantverksmässig verksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är lösningsorienterad, självgående, och ansvarstagande.

Arbetet utförs många gånger enskilt och under eget ansvar.

Arbetet utförs till största del i Sverige och Norden, med fokus på Stockholmsområdet. Det innebär att resor och övernattningar kan förekomma. Normala arbetstider är Måndag till Fredag men oregelbunden arbetstid på kvällar och helger kan förekomma.

En del av arbetsuppgifterna sker på plats i våra lagerlokaler i Sätra, Stockholm.  Arbetet kommer innefatta en blandning av transporter av gods/material, mäss/eventbyggnationer och enklare snickeriverksamhet.

Vi erbjuder ett jobb i en varierande roll med några av världens mest spännande varumärken, tillsammans med fantastiska kollegor.

Meriterande

Tidigare liknande tjänster

Arbetsplats: Stockholm

Heltid med provanställning första 6 månaderna

B-körkort är ett krav

Skicka personligt brev och ansökan till personal@onemorefamily.se