Fältmontör – Göteborg

sep 1, 2023

Som fältmontör på One More Family krävs att du är händig och inte rädd för att köra lätt lastbil i storstäder och runt om i Europa, flexibel och punktlig samt att du har en positiv inställning till service.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom tex bygg, event, transport, logistik, snickeri, eller någon annan typ av hantverksmässig verksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är lösningsorienterad, självgående, och tar ansvar.

Arbetet utförs många gånger enskilt och under eget ansvar, men också i mindre grupper med eventuellt ansvar för inhyrd personal.

Arbetet utförs till största del i Sverige och Norden, med fokus på Sverige. Det innebär att resor och övernattningar förekommer regelbundet. Normala arbetstider är måndag till fredag men oregelbunden arbetstid på kvällar och helger förekommer.

En del av arbetsuppgifterna (projektmöten, provbyggnationer, packning av material m.m.) sker på plats i våra lokaler i Göteborg. Arbetet kommer innefatta en blandning av transporter av gods/material, mäss/eventbyggnationer samt enklare snickeriverksamhet.

Vi erbjuder ett jobb i en utmanande och varierande roll med några av världens mest spännande varumärken.

Körkortskrav

  • B-kort

 

Heltid med 6 månaders provanställning

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till personal@onemorefamily.se